Zoeken
  • mamasanne

20 facts about me

Vooraleer ik hier over vanalles en nogwat begin te schrijven, lijkt het me leuk om wat meer te vertellen over mezelf. Zo leren jullie de persoon achter de blog ook wat beter kennen. Lees je mee?


1. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Hasselt, Limburg. Voor de liefde ben ik verhuisd naar Meise. Maar dat Limburgs kantje zal ik nooit verliezen.

2. Ik ben een heel erg verlegen persoon, vooral voor het maken van een eerste contact.

Eens ik je ken, is er dan weer niets meer van die verlegenheid te merken. Maar een eerste stap zetten blijft moeilijk voor mij.

3. Mijn man en ik leerden elkaar kennen op vakantie in Spanje. Het had geen haar gescheeld

of we hadden elkaar nooit ontmoet. Het lot, toch?

4. Op mijn 27e werd ik voor het eerst mama van een prachtige dochter, Elise.

Op mijn 29e volgde nummer twee, mijn lieve mannetje, Jack. Zou er nog een nummer drie volgen?


02/05/2015 - de dag dat ik mama werd.

5. Chaos maakt me heel erg nerveus. Ik ben ontzettend perfectionistisch en heb structuur nodig om goed te kunnen functioneren.


6. Ondanks mijn perfectionisme, heb ik een hekel aan kuisen. Ik vind het een ontzettende tijdsverspilling en kan me er moeilijk aan zetten. Toch vind ik een proper gepoetst huis zalig.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat we sinds kort terug een poetsvrouw hebben!


7. Ik heb een hekel aan shoppen, ik ben er gewoon niet goed in. Ik neig altijd naar dezelfde basics. Af en toe koop ik wel wat gewaagdere stukken, maar die blijven dan vaak onaangeroerd in de kast hangen. Een personal shopper zou eigenlijk echt een goede aanwinst zijn voor mij.


8. Ik ben een heel erg visueel persoon, zeker als het op eten aankomt. Iets wat er niet meteen lekker uitziet, zal ik ook niet snel opeten. Ook het mondgevoel is allesbepalend. ik 'lust' dan ook zo goed als geen vlees, puur en alleen door het uitzicht en het gevoel in mijn mond.


9. Na het secundair onderwijs, ben ik onmiddellijk beginnen werken en zo in het eventmanagement terecht gekomen. Als kind van een zelfstandige heb ik nooit nooit lang getwijfeld om zelf als freelancer aan de slag te gaan.


10. Op mijn 28e ben ik terug beginnen studeren. De job van eventmanager in combinatie met mijn gezinnetje zag ik me niet voor de rest van mijn leven doen. Als alles goed gaat, kan je mij dus binnen twee jaar juf Sanne noemen.


11. Op een vrije dag doe ik het liefst comfortabele kleding aan. Dit is meestal een joggingbroek en een comfy trui. Al durf ik mijn pyjama ook wel al eens een halve dag aanhouden (of langer).


12. Zelf kan ik me niet zo geweldig veel herinneren van mijn kindertijd, en dat vind ik best jammer. Ik vind het dan ook heel belangrijk van veel tijd door te brengen met mijn kindjes en zoveel mogelijk mooie herinneringen te creëren.


13. Net als zoveel andere ouders, durf ik nogal eens onzeker zijn over mijn rol als mama. Ben ik niet te streng, ben ik wel streng genoeg, ... Het is niet altijd makkelijk om de goede balans te vinden.


14. Mijn man en ik zijn samen sinds 2005 en getrouwd sinds 2011. Hij is de liefde van mijn leven.

23/07/2011 - de dag dat ik mevrouw V. werd.

15. Wij zijn echte familie-kijkers. Ja, we kijken bijna elke dag, en als we niet thuis zijn, nemen we het op. Wanneer we een paar afleveringen achter staan, kunnen we op zondag een echte familie-marathon houden.


16. Mijn favoriete genre van series is actie, het liefst met heel wat complottheorieën in verwerkt. Designated Surviver, Shooter, The Blacklist, ... Het liefst kijken we dan gewoon alle afleveringen achter elkaar.


17. Ik heb al ooit een blog gehad, een foodblog. Ik ben altijd al graag met eten en lekkers bezig geweest, maar helaas komt dat er zo niet meer van sinds dat er kindjes zijn. Ik kook nog wel altijd heel graag, maar moet er voldoende tijd voor hebben. Euh ja, tijd, wat is dat ookal weer?


18. Ik ben een heel erg gevoelig persoon, een kreeftje he. Ik vind het verschikkelijk om mensen te moeten teleurstellen. En ja, ook bij het televisiekijken vloeien er regelmatig traantjes.


19. Ik kom uit een gezin van vier, en heb dus nog een jongere broer. Helaas zien we elkaar niet zo vaak als ik zou willen.


20. Lijstjes, ik ben dol op lijstjes. Inpak-lijstjes voor vakantie, to-do lijstjes, party-voorbereidingen, ... Ze zorgen ervoor dat ik niets vergeet en brengen rust in mijn hoofd. Manlief, vrienden en familie weten dat ondertussen ook wel al, en rekenen meestal op mij voor de planning en organisatie.


Zo, nu kennen jullie mij toch al een beetje beter. Als er nog dingen zijn die je altijd al hebt willen weten, vraag gerust.


Veel liefs,

Sanne


#mamablog #moederschap

90 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven