Over mij

Hoi!

 

Welkom op mijn blog!

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen.

 

De persoon achter Gewoon wat een mama doet

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Sanne, een 30-something mama van drie geweldige kids. Sinds juli 2015 mag ik mezelf mevrouw V. noemen, en samen met mijn steun en toeverlaat proberen wij elke dag opnieuw gelukkig te zijn.

 

Naast het mama zijn, werk ik in een basisschool. Voordat ik mama werd, kwam mijn werk voor op alles. Lange dagen, weekends, buitenland, ... het hoorde er allemaal bij. Maar daar begon ik het de laatste tijd steeds moeilijker mee te hebben sinds er hier zo twee kleintjes rondlopen.

 

Dat is ook de reden waarom ik twee jaar geleden heb besloten om terug te gaan studeren. Momenteel is de combinatie werk, gezin en studie best zwaar. Maar ik ga ervan uit dat al dat harde werk binnen 2 jaar zal lonen en ik hierdoor een beter evenwicht zal vinden.

 

Waarom een blog ?

Je hoort me nog maar net zeggen dat de combinatie werk, gezin en studeren best zwaar is, waarom dan ook nog een blog beginnen? Daar kruipt toch ook tijd in? Dat klopt, absoluut! Maar naast het mama-zijn, mijn werk, de studie en mijn rol als liefdevolle echtgenote, ben ik ook nog gewoon mezelf. Hoe druk je het ook hebt, het is belangrijk dat je ook iets voor jezelf doet, iets wat je graag doet en waar je je ei in kwijt kan. Voor mijn man is dat een keer alles geven in de fitness, voor mij schrijven.

 

Ik zal hier dan ook schrijven over van alles en nog wat. Hetgeen mij in het dagelijkse leven bezighoudt, mijn gezinnetje, gewoon de dingen waarin ik zin heb om over te schrijven. Of dat nu een persoonlijk verhaal is, een lekker recept of een leuk product, je kan het hier allemaal vinden.

 

Wat ik hiermee wil bereiken? Niet echt iets specifiek. Ik wil er plezier aan beleven. En als jullie dat dan ook doen, dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

 

Veel liefs,

 

 

O ja, ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Dus laat gerust een berichtje achter!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

CONTACT

© Gewoon wat een mama doet

@sannejcbs